Otelin konumu çok iyi. Tam Ćehrin merkezi. Otelin içi de yenilenmiĆ ve temizdi. Kahvaltısı yeterliydi. Tek sıkıntı otopark otelden biraz uzak ve karanlık bir yer. GiriĆ Ă§Ä±kıà kontrolleri olmayan bir yerdi.
Otele geldiÄimiz zaman otopark konusunda çok yardımcı oldular, herkes çok gĂŒler yĂŒzlĂŒ ve nazikti. KaldıÄımız oda fotoÄraflarda görĂŒnenden kesinlikle çok daha bĂŒyĂŒk, ferah ve konforluydu. Genel olarak çok memnun kaldık
Tek gecelik bir konaklama yaptım. TereddĂŒtlerim vardı ancak gördĂŒÄĂŒm ilgi alaka ve otelin temizliÄi karĆısında ĆaĆırdım. Odama çekildiÄimde gelen minik ikram da memnuniyet yarattı. Bundan sonra o bölgede baĆka bir otel aramam. Sadece otoparkı kendi binasında deÄil. Konumu gereÄi biraz ilerisinde bir otopark ile anlaĆmıĆ. Gitmeden önce oteli arayıp bunun bilgisini alabilirsiniz.