Otel yenilendiÄini söylese de havuz bölĂŒmleri ve çevre dĂŒzenlemesi gĂŒzel ama odalar ve yataklar oldukça bakımsız ve kötĂŒ . AkĆam yemeÄi gĂŒzel kahvaltı normal ama çalıĆanlar oldukça nazik ve ilgili.
Annem ve oÄlumla Kurban Bayramında 4 gece kaldık. Rezervasyonda hiç sorun olmadı ve hemen odalarımıza alındık. Odalarımıza ikram olarak meyve tabakları bırakılmıĆtı. Açık ve kapalı havuzları, bahçesi, açık bĂŒfe kahvaltı ve akĆam yemekleri çok gĂŒzeldi. Ilk akĆam çiÄ ve piĆmiĆ Ă§ok çeĆitli balık yemekleri vardı, sonraki akĆamlarda da TĂŒrk gecesi, İtalyan mutfaÄı ve Sokak yemekleri vardı. Yemekler lezzetli, çeĆitli ve tazeydi. Personel çok ilgiliydi, her gĂŒn misafir iliĆkileri tarafından arandık. KĂŒĂ§ĂŒk bir otel ama 5 yıldızın hakkını vermeye çalıĆıyorlar. Bayram kalabalıÄında bile memnuniyetle ayrıldık. Ăok teĆekkĂŒr ederiz.
Buraya en son 20 yıl önce gitmiĆtim. Eski bir bina o yĂŒzden ama halen çok iyi. Hamam kısmını o gĂŒnden bu gĂŒne baya geliĆtirip bĂŒyĂŒtmĂŒĆler. Hamamdaki bekleme salonu kısmı filmlerden çıkmıà gibi, çok hoĆ. İç ve dıà havuzun baÄlı olması çok keyifli. KıĆın kar yaÄarken bir görmek isterim, dıĆarısı soÄuk içen sıcacık havuzda olmak çok hoĆtu. Yemekler çok iyiydi.
Genel olarak memnun kaldik, tek negatif odadaki kettle cok pisti, ici ve disi kirec tabakalariyla kapliydi. birde her ne kadar mevsimi olmasada klima calismiyordu, cami acarak odayi serinlettik :)
Alles was goed. De kamers zijn iets verouderd.
Lekker en uitgebreid gegeten veel keuze.
Personeel is erg vriendelijk en behulpzaam.
We komen zeker nog een keer terug.
Aanrader!
Resepsiyonda girerken de cikarken hep bir yogunluk olmasina ragmen sadece iki kiĆi var gelen gidenlerle ilgilenen bu da yetersiz kaliyor elinizde valizlerle sirada bekliyorsunuz. Haricinde odalar temiz, bĂŒyĂŒk ve calisanlar guleryuzluydu. Kalabalik olmasina ragmen fazla fazla havuzu oldugu için havuzlar cok dolu degildi cok guzeldi. Hicbir konuda sıkıntı yasamadik. Yemekleri de gayet yeterli ve guzeldi. Tam bir aile oteli.