Huoneet olivat siistit ja allasalue avara. Huoneistosta löytyi kaikki tarvittava. Alue rauhallinen ja hiljainen, mutta tosi lÀhellÀ keskustaa. HyvÀ ettÀ respa oli auki 24 h.
odalar yeterli bĂŒyĂŒklĂŒkte ve hergĂŒn temizlik yapılıyor. odadaki bĂŒtĂŒn eĆyalar ( klima, mini buzdolabı vs ) sorunsuz çalıĆıyor. çalıĆanlar gĂŒler yĂŒzlĂŒ ve yardimci oluyorlar. havuzu yeterli bĂŒyĂŒklĂŒkte ve gayet temiz. yemek isini dıĆarıda hallettik o yĂŒzden yorum yapamayacaÄım. otopark sorunu yok otelin hemen önĂŒndeki sokaÄa aracınızı bırakabilirsiniz. sehir merkezine ve plaja çok yakın akĆamları çıkıp dolaĆmak için araç kullanmanıza gerek kalmıyor. genel olarak memnun kaldık. tavsiye ediyorum
Gerek konumu, odalari rahatligi, calisanlarinin cok yardimci olmasi ve guleryuzleri iki kucuk cocukla gecen tatilimizde ilac gibi geldi. Havuz ve restorani kullanmadigimiz icin yorum yapamayacagim. Araci olup cevreyi dolasan ve Marmaris'te konaklamak isteyenlere de oneririm.
Biz kullanmadıÄımız için çok sorun yaĆamadık ama apart olmasına raÄmen mutfak çok donanımsızdı. Ayrıca oturma alanında klima olmadıÄı için yaz döneminde sıkıntı olabilir. GiriĆ katı bir odada kaldık o nedenle camları açmak da mĂŒmkĂŒn olmadı. Dolayısıyla rez. yaptırırken ĂŒst kat seçeneÄini tercih edin. Bence otelle ilgili en bĂŒyĂŒk sorun havuzun saat 18:00 de kapanıyor olmasıydı. Ăocukların oyun oynamak ve eÄlenmek isteyecekleri saatte havuzun kapanması bizim açımızdan hoĆ olmadı. En azından 19:00 yapılabilir kapanma saati. Onun dıĆında her gĂŒn dĂŒzenli temizlik yapılan, dĂŒzgĂŒn bir iĆletme. 5* deÄil ama sıradan bir aparttan daha dĂŒzenli. Ćehir merkezine ve sahile yakın ama Ćehir gĂŒrĂŒltĂŒsĂŒnden ve kalabalıÄından da uzak. Otopark sıkıntısı olan bir sokaktan giriĆi var ama etrafta araba bırakılabilecek yer bulmak sorun olmadı. Tekrar gittiÄimde yine konaklamayı dĂŒĆĂŒnebileceÄim bir otel.
This place was recommended to us by a local. From the pictures on their site, the place looked decent. However, upon arrival everything went downhill from there. We didnât realize that this was basically a very bare bones type of living quarters. We had to go to the local market to purchase all of our toiletries. The worst part of the stay is the paper thin walls so you could hear every step, voices, and door banging. We could not fall asleep at all because it felt like every door click was someone opening our room door.
Apartı genel olarak beÄendim havuzu bĂŒyĂŒk ve temizdi. Otel de genel olarak temizdi ancak odalar kĂŒĂ§ĂŒk ve yatakları rahatsızdı. Ayrıca bakımı yapılmadıÄı için asansörde kaldık ve bir özĂŒr bile dilenmedi.