1 gecelik bir seyahat için tercih etmiĆtik. Oteller konumunda yer alan bir yerde. Ćehir merkezindeki tarihi alanlara arabayla 10 dk mesafede. Genel anlamda gĂŒzeldi, gelmeden önce iletiĆime geçip yardımcı oldular. Otele vardıÄımızda da gĂŒleryĂŒzlĂŒ karĆılandık. Memnun kaldık. Park yeri biraz sıkıntı. Dar bir alanları var, boĆ bir araziye çekiyorlar. AkĆam otele döndĂŒÄĂŒmĂŒzde o alan dolduÄu için farklı bir yere bırakmak zorunda kaldık. EÄer otel doluysa park yeri sıkıntısı yaĆanabilir.
GiriĆ sĂŒrecinden son ana kadar kibar ve çok gĂŒleryĂŒzlĂŒ insanlarla karĆılaĆıyoruz. Odalar çok dĂŒzenli ve temiz. Banyo ve lavaboları çok temiz
Tertemiz, gĂŒler yĂŒzlĂŒ bir hizmet aldık. Yalnızca bir gece uyumak için kaldıysak da baĆka bir zaman uzun sĂŒreli konaklamamızda da tercih edebiliriz. Sadece yokuĆ bir bölgede yer aldıÄını ve diz, kalp, nefes problemi yaĆayabilecek olanların arabasız ulaĆımda sıkıntı yaĆayabileceÄini eklemeliyim.
This was a great hotel, very clean and spacious. I would not recommend the cheapest room though, itâs front in front with the desk and the room is dark. The bed also too soft for my liking
Temiz, konforlu, ferah bir odamız vardı. ĂalıĆanlar guleryuzlu ve yardımcı. Konumu olarak bize uygundu. Otoparkı olması avantajdi. Biz sevdik. TeĆekkĂŒr ederiz.