Otel sahibi Aydan Hanım çok ilgili, gĂŒleryĂŒzlĂŒ tam bir ev sahibi gibiydi. Oda 2 kiĆi için yeterli bĂŒyĂŒklĂŒkte, temiz, sakin huzurlu bir yerdeydi.
Aydan Hanım gĆ«ler yĂčzlĆ« ve samimi karsıladı bizi, ev son derece temizdi, evin konumu gereÄi yĂŒzme alanlarina araç ile gidilmesi gerekse de istediÄimizde o mĂčkemmel çarĆıyı gezebilmemiz çok hoĆumuza gitti. Her anlamda çok memnun kaldık. Aydan Hanım a teĆekkĂŒr ederiz.
Aydan hanimâin otelinde gectigimiz sene de kalmistik. Hem konfor hem de lokasyon bakimindan her sey mukemmel oldugu icin bu sene de tercih ettik. Her zaman kendimizi evimizdeki gibi hissettirdigi ve samimiyeti icin kendisine cok tesekkur ederiz. Seneye tekrar gorusmek dilegiyle :)